Wakolda-filming.pngAz egyik internetes portál feltett egy rövidebb cikket (július 31.) a Wakolda forgatásának kezdetéről, illetve egy galériát is az előkészületekről, amelyet az alábbi linken te is megnézhetsz: KATT.

A cikk pedig a következő volt:

"A mai napon kezdték meg a városban a Wakolda című film forgatását, amelynek gyártója a Historias Cinematografias, és a rendezője Lucía Puenzo; a főszereplők pedig Natalia Oreiro, és Diego Peretti. Ennek a filmnek a támogatói között szerepel az Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales (INCAA), Bariloche polgármestere, illetve a Nemzeti Park elnöke. Pilcaniyeu a hely, amit a forgatás helyszínéül választottak, amely a város vasútállomása mögött található, ott a szomszédban, ahol Celia Enrique él, és itt van a szálloda is, illetve egy benzinkút is, amely az '50-es éveket idézi. A filmben helyi lakosok is szerepelni fognak, akik a következők: Stefanía Desurko, Leslie Desurko, Nahiara Cornejo, Tamara Varela, Maira Morales és Leila Collado. Ezen a helyen két napig tart a forgatás, majd San Carlosban, Bariloche egyik negyedében fog folytatódni."

forrás: municipalidadpilcaniyeu.wordpress.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr554726744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása