Néhány napja újabb paparazzi képek készültek, és kerültek fel az internetre a Wakolda forgatásáról. Az egyik internetes portál a következőképpen számolt be az eseményről: "Tegnap reggel (augusztus 15.) Nº 16 nevű iskolának kertjében folytatták a Wakolda felvételeinek forgatását (rendezte: Lucía Puenzo) Barilochéban." A képeket teljes méretben is megnézhetitek, amennyiben rájuk kattintotok!

Az azonos nevű könyv hátlapján pedig az alábbiak olvashatók: "Nem az volt, akinek mondta magát. A tekintete egy szempillantás volt, a szeme ferdén nézett. A vér pedig meg-fagyott. Egy pislogás által elárulta magát, nem az a kifinomult úriember, és arisztokrata volt, aki akkor elkápráztatott. Más volt - minden idők leggyalázatosabb gyilkosa - és ez volt az ok, ami menekülésre késztette gondolkodás nélkül, és csak ment, és ment, anélkül, hogy tudta volna, merre tart."

forrás: elcordillerano.com.ar

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr144724703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása