2012newmovie.pngA legfrissebb információk szerint Natalia a 2012-es év végén egy újabb mozifilmbe fog belekezdeni! - adta hírül az egyik argentin napilap internetes portálja a tegnapi nap folyamán (augusztus 17.)

A rajongók örülhetnek, hiszen egy napja kezdődtek meg Kolumbiában a Lynch második évadának felvételei, amelyben a kubai származású színész (Jorge Perugorría) ismét főszerepet fog alakítani. A színésznő külön kérése az volt, hogy minden jelenetet időben tudjanak befejezni, mert így eleget törődhet a kisfiával, Merlín Atahualpával, aki olyan fontos a számára, mint szemének az egészsége. Mindezt megadták. Ricardo Mollo pedig hamarosan ismét a segítségére siet a feleségének a forgatások ideje alatt. A minisorozat rendezője Diego Suárez lesz ezekben a napokban. Továbbá meg kell jegyeznünk azt is, hogy a színésznő pár nappal ezelőtt még egy mozifilmet forgatott Barilochéban, amely a Wakolda címet viseli, Lucía Puenzo rendezésében. Az év végén pedig ismét a filmek fogják átvenni a főszerepet, ugyanis az a hír járja, hogy az uruguayi Martín Sastre - aki a Miss Tacuarembót is rendezte - lesz az új munkatárs legújabb filmjének rendezésében. Natalia csillaga ragyog!

forrás: cronica.com.ar

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr144719204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása