Korábban írtam arról, hogy Natalia 2011-ben forgatott filmje, amely az Infancia Clandestina címet viseli, és idén májusban mutatták be Cannes-ban, vetítésre kerül a szeptemberben megrendésre kerülő San Sebastian filmfesztiválon. Erről bővebben a blogon belül itt olvashattok: KATT; KATT.
A napokban (augusztus 14.) azonban felkerült egy olyan információ az internetre - méghozzá az argentin Clarin magazin portáljára - miszerint a film még mielőtt bemutatkozna a San Sebastian-on, Kanadában - annak is egyik legnagyobb városában - Torontóban fog bemutatásra kerülni az ottani fesztiválon. A 37. Nemzetközi Torontói Filmfesztivál szeptember 6. és 16. között kerül megrendezésre. A film trailere, amely a TIFF-re készült az alábbi videőban tekinthető meg!

forrás: clarin.com; tiff.net; YouTube.com/tiff

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr874716405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása