2012SanSebastian_InfanciaClandestina.pngAz Infancia Clandestina szeptemberben fog bemutatásra kerülni a San Sebastian filmfesztiválon. - olvasható egy argentin internetes portálon!

A film, amely már megkapta a 'La Habana 2009 Nemzetközi Fesztivál' díját akkor, mikor még a szövegkönyv nem volt publikálva, most bemutatásra kerül a San Sebastian fesztiválon, amely a latin-amerikai filmeknek van fenntartva. A fesztiválon idén 14 spanyol mű lesz látható. Az Infancia Clandestina egy spanyol-argentin koprodukció, melynek rendezője Benjamin Avila, és a 60. San Sebastian filmfesztiválon lesz bemutatva szeptember 21. és 29. között! Ez a történet egy család életét meséli el, akik szembesülnek Argentinában a diktatúrával. Ez tulajdonképpen Juan, aki egy 12 éves fiú, és családjának az élete. Ebben a történetben a harc, a titokban tartott szerelem, a különféle vágyak, amelyek valóságok is lehetnek, játszák a főszerepet. Ez a film kapta meg a legjobb kiadatlan forgatókönyv díját, a 'La Habana 2009'-et.

forrás: panoramaaudiovisual.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr274688130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása