NatyenRussia2012_a.pngKorábban írtam (KATT) arról, hogy Natalia az idén (november 24.) Oroszországba látogat egy zenei fesztiválra. A napokban pedig újabb információk láttak napvilágot: az egyik a Pronto argentin magazin internetes oldalán olvasható, a másik pedig Natalia lengyel rajongói oldalán, illetve a Facebook-on!

"A színésznő jelenleg a Wakolda forgatásával van elfoglalva, de a hivatalos oldala mégis beszámolt arról, hogy november 24-én Oroszországba látogat egy zenei fesztiválra. Talán visszatér ismét az énekléshez?"

forrás: pronto.com.ar

"Natalia Oreiro 3-5 napot töltene el Oroszországban. 3 dalt énekelne el a Super Diskoteka 90x Fesztiválon, majd pedig sajtótájékoztatót adna a helyi médiának."

forrás: facebook; nataliaoreiro.pl

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr464704828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása