NatyenRussia2012.pngA legújabb hírek szerint Natalia november 24-én Oroszországba látogat! Ebben az időpontban fognak megrendezni egy fesztivált, amin ő is részt fog venni - tette közzé a hivatalos portálja azt ígérve, hogy hamarosan még több információ lesz majd olvasható. A rajongók természetesen kíváncsian várják a fejleményeket!

UPDATE:

Egy zenei fesztiválról van szó, amelyet az adott időpontban fognak megrendezni. A tervek szerint Naty ismét a színpadra áll, mint énekesnő és fellép ezen a fesztiválon Oroszországban! Az úgynevezett Super Diskoteka 90x rendezvényen fog fellépni Szentpétervárott, és a látványos showt az MTV Oroszország is közvetíteni fogja a televízióban. További érdekesség, hogy Naty utoljára 7 éve járt ebben az országban, így bizonyára minden ottani rajongója már nagyon várja az ősz közeledtét.

forrás: nataliaoreiro.com; nataliaoreiro.cz

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr734688107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása