2012jul_WakoldaBuenosAires.pngA Perfil argentin magazin internetes portálja az elmúlt egy hétben (július 21.) tett fel egy közepes hosszúságú cikket arról, amint a Wakolda forgatási szüneteiben Naty a családjával van. A férje minden nap jelen van mellette a kisfiával, és ennek szemmel láthatóan nagyon örül! Most ti is elolvashatjátok ezt a cikket saját fordításban.

Natalia Oreiro: a Wakolda felvételeinek szüneteiben a férjével van

Elsősorban ő egy csodálatos apa. Ricardo Mollotól kedves gesztus, hogy elkísérte feleségét, Natalia Oreirót legújabb filmjének, a Wakoldának felvételére az újszülött fiával, Merlínnel. Ez a film a harmadik Lucía Puenzo alkotásai közt, és olyan csillagokat sorakoztat fel, mint Diego Peretti, és Elena Roger.
Az első jelenetek Buenos Airesben kerülnek felvételre két héten keresztül. A forgatás alatti szünetekben Mollo a feleségével és közös gyermekükkel tölti az időt. A kicsi jól fel volt öltöztetve, még egy macis sapka is volt rajta, és az édesapján egy babahordozóban volt.
A tervek szerint a következő jeleneteket Barilochéban forgatják, ezért a család oda is elutazik. Becslések szerint hat hetes lesz a forgatás összesen. A film alapos tervezést igényel, hiszen Barilochét az 1960-as évekre jellemző módon kell ábrázolni.
"Wakolda". Ez egy olyan film, amely egy német bevándorlónak a történetét meséli el Barilochéban. Akkor érkezik a Nahuel Huapi tó partjára, amikor egy fogadó nyílik. Nem sokkal érkezését követően feltűnik neki, hogy a tulajdonosok lánya túl vékony a korához képest, és segítséget ajánl, ám hamarosan az édesanya gyanakodni kezd, majd rájön, hogy ki is ez a férfi valójában.
"Ez egy új kihívás - mondta Natalia Oreiro - az Infancia Clandestina mellett (amelyet Benjamin Avila rendezett), melynek bemutatója Cannes-ban volt. Ez egy újabb drámai szerep, miként a Francia is volt Israel Adrián Caetano rendezésében."
Merlín Atahualpa Mollo császármetszéssel született január 26-án a Los Arcos Szanatóriumban, 3,474 kg volt. Oreiro néhány nappal a szülés előtt még pihenni volt Uruguayban, de ezt fel kellett függesztenie, hiszen a szülés megindult. Merlín az első gyermeke a párnak, míg Ricardo Mollonak van két lánya az előző házasságából: Martina Aldabel y María Azul.

forrás: wap.perfil.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr114686666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása