Amint azt már korábban írtam, csütörtökön, vagyis tegnap (július 12.) került megrendezésre Natalia legújabb filmjének, a Wakoldának a konferenciája a Panamericano Hotelben, Buenos Airesben. Ezen a konferencián többek között jelen volt Diego Peretti, és Elena Roger, és a film producere, Lucía Puenzo is. Több kép (40) is megjelent a mai napon, amelyeket itt ti magatok is láthattok. A képeket a "photos" (Appearances) menüjében is elérhetitek. Kattintsatok a nagyobb méretért!

UPDATE: ha a teljes bejegyzés nem jelenik meg, akkor KATT (A görgetés után ezekkel a képekkel találkozhatsz: konferencián készült képek; az interjúk pillanatai, csoportképek, és közös képek Natyról és Diego Perettiről). Ezt a hibát majd igyekszem javítani a napokban, de nem ígérek semmit, mivel nem tudom, miért nem jeleníti meg mind a 40 képet.. Ezért elnézést kérek mindenkitől!

Konferencián:

 

Interjúk:

         

 

 

 

Csoportképek:
               





Naty & Diego Peretti:
       

forrás: venenososdesiempre.piczo.com; vk.com/natalia_oreiro_siempre; nataliaoreiro.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr644655602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása