Múlt héten több interjút is készítettek Nataliával. Az egyiket a TeleShow készítette csütörtökön (szeptember 6-án). "Számomra nagyon fontos volt, hogy Benjamin átadja minden tudását arról a korról, hogy jobban átéljem, hogy tudjam, mi is volt akkor. A karakterem játsza a főszereplő édesanyát. És ő elmondta nekem az egészet. Ő fiatal volt, amikor eltűnt az édesanyja, és a testvéreit is elrabolták. Bár ez nem egészen egyezik a film történetével, de vannak pontok, amikor igen. Ő az egész felvétel alatt segített nekem, információkkal gazdagította tudásom. Sok videó, sok könyv, sok fotó, hogy tényleg áthassa az egész forgatást annak a kornak a szelleme, hangulata." - mondta az interjúban Natalia. Szóba került Natalia énekesi tehetsége is a Miss Tacuarembót illetően, és erre a következőket mondta: "A legjobb dolog az, hogy tudok énekelni, tudok ezáltal közvetíteni. Színésznő vagyok, de a hangommal is tudom szolgálni a rendezők kívánságait. Valahányszor elénekelek akármit, Ricardo az, aki engem gitárral kísér." Akárcsak ebben a filmben, hiszen az egyik betétdalt Natalia fogja énekelni benne.
Ezután hangzott a következő kérdés: Milyen nehéz anyaként ismét dolgozni? - "Mindent igyekszek megtenni, hogy egyensúlyban maradjak, eleinte nehéz volt, meg az a sok újdonság, amiket anyaként tapasztal az ember... Nehéz ismét dolgozni, de jó volt ismét visszatérni." - felelte az uruguayi színésznő.

forrás: teleshow.infobae.com; YouTube.com/NataliaOreiroCZ

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr224774161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása