Ezúttal a Ciudad készített vele interjút ugyanazon a napon, még a múlt héten, csütörtökön (szeptember 6.), amelynek részletét az alábbi videóban is megtekinthetitek miután magatok is olvastátok a ciudad.com.ar által közzétett interjút.

- Nagyon elkötelezett voltál a film iránt. Hogyan érezed magad?
- Nagyon boldog vagyok, mert az Infancia Clandestina egy nagyszerű film, és ezt támasztja alá az, hogy Cannes-ban is nagy kritikai elismertségre tett szert. Hamarosan pedig a San Sebastian, illetve a Toronto Filmfesztiválon is bemutatásra kerül. Az én karakterem a főhős édesanyja, Charo szerepében. A film sikeréhez César Troncoso is közrejátszik, hiszen ő nagyon jó színész, aztán ott vannak a többiek: Ernesto Alterio, Teo Gutierrez. Ez a film megeleveníti a különféle érzéseket, érzelmeket, az egyes eszméket, és a hitet az álmokban a küzdelmek közepette.
- Említetted, hogy Cristiana Banegasra mindig felnéztél, segített a munkádban?
- Mindig mélyen csodáltam Cristina munkásságát, sokat volt képes adni. Úgy, mint rendező is nagyszerű ember, finoman terelgeti a kezdőket, nagy alázattal. Fontos ez, hiszen ő alakítja az édesanyám a filmben, és van egy közös, jelentős jelenetünk, amikor a két karakter közös vonásai is megmutatkoznak. Ez egy 8 perces jelenet, amikor én nagyon hevesen teszek neki különféle szemrehányásokat... sokat segített nekem a próbák alatt. Együtt néztük a filmet a végén, amikor elkészült, és nagyon izgatottak voltunk, mind a ketten, miképpen sikerült. Azt hiszem, jól.
- Charo szerepében visszatértél úgy, mint énekesnő Ricardo kíséretében. Nyomás alatt voltál?
- A karakter, Charo énekel egy dalt, ezalatt Ricardo valóban gitározott. Jelentősége van a filmben ennek a résznek, és nem úgy álltam hozzá, mint egy énekes, hanem, mint egy nő, aki 1979-ben a kilátástalanság közepén előáll egy dallal a társainak.
- 2011-ben a film díjat nyert a San Sebastina filmfesztiválon. Reménykedsz több díjban is?
- Az embereket megérintik az egyes filmek, a kérdés az, mi történik velük akkor, amikor nézik az egyiket, és a másikat. Cannes-ban csodálatos volt a közönség. Ők nem élték át ezt az időszakot, ami ekkor Argentínát uralta, de mégis képesek voltak magukat azonosítani a szereplőkkel, a jelenetekkel, és átélték a történetet, izgatottak voltak, hogy mi fog történni. Aztán pedig itt van a többi fesztivál, aminek nagyon örülök, hiszen ez fantasztikus dolog, ezáltal még több emberhez képes eljutni, még több forgalmazó dönt úgy, hogy neki is kell. Igen, kell jutalmazni a továbbiakban is a filmet, mert úgy gondolom, ez egy nagyon szép, és jó film.
- Éppen véget ért egy filmjének forgatása, mi volt ez?
- Wakolda. A múlt hónapban ért véget a felvétel, amely Lucía Puenzo regényén alapul. Barilochéban játszódik, és egy német háborús bűnös történetét meséli el, akit Josef Mengelének hívnak. Azt hiszem, 2013 közepén fogják bemutatni.
- Folyamatosan dolgozol Kolumbiában, igaz? Visszatérsz utána Argentínába?
- Igen, egy hónap múlva fogok visszatérni a Lynch második évadának felvételeihez. Ezekben a napokban viszont még az Infancia Clandestina reklámozásán kell dolgoznom. Még néhány fejezet van hátra a Lynchből, és utána visszatérek ide, Argentínába.
- Az El Trece csatorna által új telenovellába vágtad a fejszéd Adrian Suár oldalán, már elkezdődött valami előkészület?
- Már olvasgatom a forgatókönyvet. Nagyon boldoggá tettek az első fejezetek, és nagy várakozással tölt el az új projekt. Nem tudok sokat mondani, csak annyi, hogy ez egy romantikus komádia. Sokat fogunk nevetni, Adrian elég vicces ember úgy egyébként is, de bízom benne, hogy a nézők is hozzánk fognak csatlakozni, és együtt fogunk nevetni.
- És hogy van Merlín? Pelenkát cseréltél ma már?
- A pelenkákat örökké cserélni kell (nevet). Nagyon boldog, ahogyan én is: elviszem magammal mindenhova.

forrás: ciudad.com.ar; YouTube/NataliaOreiroCZ

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr224774215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása