Thessa 2012.09.01. 20:46

Rövid hírek

2012septiembre.pngSzeptember elseje van. Ezt a hónapot egy olyan poszttal kezdeném, amelyben néhány rövid hír olvasható, amelyek az elmúlt néhány napban terjedtek el az interneten.

Natalia még nem írta alá a szerződést az új telekomédiára (Solamente Vos) a Pol-ka stúdiónál. Feltehetőleg erre csak decemberben lesz alkalom, akkor is csak a hónap második felében. A telekomédia szereposztása még bizonytalan, egyelőre csak találgatni lehet, hogy Naty és Adrian Suár mellett kik fognak még szerepelni.

Az Infancia Clandestina ismét helyet kapott egy újabb fesztiválon: a 21. Biarritz Amérique Latine Fesztiválon!

A torontói filmfesztivál programja között pedig megtalálható, hogy mely napokon vetítik az Infancia Clandestina 110 perces mozifilmet: szeptember 10-én, 12-én, és 15-én.

Továbbá olyan híresztelések kaptak szárnyra, miszerint a Las Oreiro egy nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis a céget most teljes egészében Adriana vezeti, hiszen Natalia a karrierjét építi. Már-már arról pletykálnak, hogy válságba fog jutni a cég, annak ellenére, hogy a mai napig nagyon sokan vásárolnak onnan, és szeretik az Oreiro lányok ruháit.

forrás: cronica.com.ar; festivaldebiarritz.com; nowtoronto.com; ratingcero.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr334746439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása