LynchII_2012-08b.png

Az uruguayi Caras magazin internetes oldalára egy rövidebb cikk került fel (augusztus 21.) azzal a címszóval, hogy "Natalia Oreiro, a sokoldalú". A cikkben a legújabb sorozatáról, a Lynch második évadáról esik szó.

A színésznő megkezdte a Lynch második évadának felvételeit, amely a MovieCity által gyártott minisorozat. Az első széria nagy sikert aratott, és az alkotók abban reménykednek, hogy a mostani várt siker sem marad el. Natalia Oreiro ismét magára ölti Isabel jelmezét, figuráját, és teljes stílusát. Oreiro a kubai származású színésszel, Jorge Perugorría kezdte meg a 17 epizódból álló sorozat felvételeit. A forgatási helyszíneket illetően pedig Bogota volt az első helyen azok közül a dél-amerikai városok közül, amelyeket a készítők választottak ki az újabb szériának.

forrás: caras.com.uy

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr854716437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása