solamentevos2013.pngA Caras magazin uruguayi internetes portálja tett közzé egy kisebb cikket Natalia legújabb televíziós sorozatával kapcsolatosan, amelynek már a címét is tudni lehet: Solamente Vos, ami azt jelenti, hogy Egyedül csak te. A cikket az alábbiakban olvashatjátok:

Úgy látszik, hogy Adrián Suarnak sikerült végül meggyőznie Naty Oreirót egy legújabb telekomédára, amelynek a címe "Solamente Vos". A szereporsztásban szerepelni fog Mike Amigorena, illetve Muriel Santa Ana. Mivel mostanában nagyon elfoglalt (augusztus 17-ig tartanak a Wakolda forgatási munkálatai, amely Josef Mengele történetét meséli el, ezt követően pedig Kolumbiába utazik, hogy megkezdje a Lynch második évadának felvételeit), továbbá az anyaság sem hanyagolható el, így ez a sorozat csak 2013-ban fog megjelenni. Nincs kétség afelől, hogy ez egy nagyszerű hír, hiszen mostanában nagyon sok mindenen dolgozik az uruguayi származású színésznő!

forrás: caras.com.uy

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr304662391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása