Thessa 2012.07.11. 16:45

Greenpeace Party

greenpeacerainbowwarrior.pngA tegnapi napon (július 10.) az egyik argentin napilap portálján olyan információ jelent meg, miszerint több híresség, színész, illetve színésznő között (Mario Pergolini, Vicentico, Andy Kusnetzoff, Ricardo Darín) Natalia Oreiro és férje, Ricardo Mollo is jelen lesz azon a rendezvényen, amelyet a GreenPeace hajóján, az úgynevezett Rainbow Warrior III-on fognak tartani! Erről azonban több információm nincsen, így azt sem tudom, hogy ez valóban így lesz-e?! Az azonban bizonyos, hogy Natalia a férjével együtt elég régóta tagja ennek a környezetvédelmi szervezetnek, és mindig támogatják a működését, és éppen ezért szeretnék, ha az uruguayi származású színésznő és férje jelen tudnának lenni a rendezvényen!
További érdekesség, hogy a tegnapi napon volt 27. évfordulója annak, hogy a Rainbow Warriort elsüllyesztette a francia titkosszolgálat.. A hajó csak annyit szeretett volna elérni, hogy a francia atomkísérletek véget érjenek, sőt, inkább el se kezdődjenek. Új-Zélandon vetett horgonyt, és itt is érte a támadás, amelynek halálos áldozata is volt..

forrás: cronica.com.ar; greenpeace.org

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr294645943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása