wakolda_arg.jpgNéhány internetes portálon már lehet olvasni információkat Natalia Oreiro legújabb filmjével, a Wakoldá-val kapcsolatban, amelynek forgatási munkálatai idén nyáron veszik kezdetét, sőt már a film megjelenésének dátuma is olvasható, illetve egy kis ízelítő a tartalmából! Mellesleg megemlítem, hogy ez a film egy könyv alapján készül, amelynek az ára 19 euró, vagyis kb. 5500 Ft. Érdekesség, hogy a mű német fordítása az idén jelent meg, és a film is kapható lesz majd németül is. Az oldalt látható kép az argentin kiadásnak a boritója.

Adatok:

rendezte: Lucía Puenza
írta: Lucía Puenza
színészek: Natalia Oreiro, Diego Peretti, Elena Roger, Alex Brendemühl (Josef Mengele)
műfaj: dráma, történelem, thriller
megjelenési dátum: 2013. augusztus 15. (Argentína)
forgatási helyszín: Bariloche, Rio Negro, Argentína
forgatási időpont: 2012. július-augusztus
költség: kb. 2.500.000 USA dollár

Tartalom:

A film 1959-ben játszódik. Egy német orvos megismerkedik egy argentin családdal Patagónia legelhagyatottabb területén. A vándor orvos valójában az egyik legnagyobb német háborús bűnösök közül való, ő Josef Mengele, (akit majd Alex Brendemühl fog alakítani). Ez a család feleleveníti azon eszméket, amelyek a tisztasággal és a tökeletességgel kapcsolatosak. Lilith, egy felnövekvő tizenéves, akit igazán érdekel az idegen férfi, és anélkül csavarja el a fejét a lánynak, hogy bárki is tudná valódi kilétét. Továbbá a lány a testével sincs megelégedve, ugyanis túl kicsinek véli a korához képest.Több hónappal később azonban elkezd gyanakodni a város, és szeretné kideríteni azt, hogy ki ez az ismeretlen orvos valójában...

forrás: imdb.com; wandafilms.com; libri.de

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr84610683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása