2012-05-29_GenteOnline.png

A tegnapi napon (május 29.) jelent meg a Gente magazin legújabb száma, amelyben Nataliáról is írnak, illetőleg egy kisebb cikk még az újság internetes portálján is olvasható, amelyet itt olvashattok ti is:

Mind a négyen erős személyiségek, leginkább egy közös van bennük, ugyanazon kozmetikai cég köti össze őket: Natalia Oreiro (34), Araceli Gonzáles (43), Lusiana Lopilato (24), és Maria Laura Santillan (50). Egy csodálatos Cannes-i napsütésben a Martinez Hotel teraszán üldögélve üdvözletét adta a négy hónappal ezelőtt szült uruguayi színésznő, aki jelenleg a boldogságban úszik. De nem csak ezért, hanem mert itt lehet a 65. Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, ahol a L'Oreal Paris termékeit használva fog a szőnyegre lépni.
Oreiro egy héttel ezelőtt érkezett a kisbabájával, Merlinnel, és a férjével, Ricardo Molloval. Az apuka ezalatt az idő alatt teljes munkaidőben a kicsi mellett lesz, mint egy dada. Eközben pedig Natalia a vörös szőnyegen fog pózolni a villanó vakuk fénye előtt, ahogyan Araceli, Lopilato és Santillan is tették Brad Pitt legújabb filmjének a bemutatójakor, illetőleg amikor Naty legújabb filmjének az Infancia Clandestina világpremierje (május 20.) zajlott, melyet Benjamin Avila rendezett.

- Ricardo elkísért téged valamelyik eseményre?
- Számára az lenne az egyik legnehezebb dolog, hogy felvegyen egy szmokingot (nevet), ő gondolt arra, hogy elkísér engem az Avila által rendezett film premierjére, de láttuk a kicsi Merlínt, és ahogyan ránézett, nem volt szíve elmenni mellőle, így ő ott maradt mindvégig.

Az édesanya viszont csodálatos formában van, visszanyerted a tökéletes alakod, mintha nem is most szültél volna! Mindenkit elkápráztattál a vörös szőnyegen. - Pedig nem diétázhatom, amíg szoptatom Merlínt, de mindig forgolódnom kell körülötte, biztos emiatt. - Csodálatos ruhákban voltál! Először egy feketében, melyet Pablo Ramirez tervezett, ezt követte egy gyönyörű fehér estélyi Basil Soda által, majd egy teljesen egyedi kék ruha (az On the Road bemutatón), melyet a Las Oreiro készített.

Natalia bevallotta, hogy izgult egy kicsit, mert nem tudta, miképpen fogja összeegyeztetni az anyaságot is a nyilvános megjelenést, ugyanis Merlínt még majdnem három óránként szoptatni kell.

- És neked, segített az anyukád tanácsokkal?
- Igen, de mindig tudtam, hogy anyának lenni csak saját tapasztalatok árán lehet. Neked kell az anyának lenni ahhoz, hogy tudd, miért sír épp a fiad!

forrás: gente.com.ar

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr764555623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása