Natalia vörös szőnyegen való megjelenéséről készült fotókat az alábbiakban tekintheted meg! Mint azt már említettem, csodálatosan szép fehér ruhában volt a 65. Cannes-i filmfesztiválon, amelyet Basil Soda tervezett. Ezek a képek Brad Pitt új filmjének a bemutatóján készültek. Natalia sminkje sem volt túl sok, és kiegészítői is visszafogottak voltak. Frizurája pedig enyhén hullámos volt. Amelyik képet nagyobb méretben szeretnéd, csak kattints rá!
Az itt látható képeknél van több is, amelyek a neten keringenek, és azokat is fel fogom tölteni, de mint azt már említettem, jelenleg vizsgaidőszak van, így nem tudok olyan sokat a lappal foglalkozni. Ezért sem véletlen, hogy még a menük nem elérhetőek!

Indulás pillanatai:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Red Carpet I.:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Red Carpet II.:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Red Carpet III.:

 

Red Carpet IV.:

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr934553539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása