2008-05-29_UNICEFDarLaPalabra2.png

A mai napon újabb információk láttak napvilágot a közelgő UNICEF projektről. Alig egy év telt el a Dar la Palabra című könyv megjelenése óta, Gastón Pauls fokozza a helyzetet: megegyezett Benjamín Vicuñával és Natalia Oreiróval, hogy ismertessék tapasztalataikat, de Chilére és Uruguayra egyaránt kiterjedve. Szerdán a három színész együtt vett fel egy reklámot, alátámasztva a javaslatot.
A rendezőn keresztül - Rosstoc - Pauls megszervezett egy találkozót az argentínai, chilei és uruguayi iskolák tanulóival, akik 8-12 évesek. Az író-olvasó kezdeményezés végeztével a gyerekek inspirálva lettek, hogy leírják azokat a történeteket, amelyeket álmukban éltek meg. A győztes történetek szerkesztve és kiadva lesznek az Editorial Planeta által, és a könyv értékesítéséből származó bevételt az UNICEF kapja - ahogyan korábban. "A tapasztalat az elmúlt évben nagyon örvendetes volt. Ezért döntöttünk a látóhatár bővítése mellett. Ezúttal is valószínű, hogy minden ország kultúrájának képviseletében lesznek a zsűritagok. - mondta Gastón a Clarin magazinnak. - Ahogyan Natalia, úgy Benjamín is elfogadta a javaslatot."

forrás: clarin.com; benjaminvicuna.wordpress.com; darlapalabra.com.ar

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr585608365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása