2008-05-20_Cannes61.png

Az elmúlt napokban az egész világon jelentős 61. Cannes-i Filmfesztiválon újabb, és újabb hírességek jelentek meg a vörös szőnyegen, köztük Natalia Oreiro is. Ezen a nemzetközi eseményen egyik híresség csodálatosabb volt, mint a másik. Natalia, mint az Air France légitársaság különleges vendége volt jelen, és az Ohlalá! magazin is elkísérte őt erre a rendezvényre, ahol a színésznő a Changeling (Elcserélt életek) film bemutatóján vett részt, amelyet Clint Eastwood rendezett, és Angelina Jolie alakítja a főszerepet. Natalia továbbá örömmel pózolt a kameráknak is a vörös szőnyegen, bár mint említettem, ezúttal nem azért ment, mert egyik filmje ott került volna bemutatásra. Érdekesség, hogy a Hotel Carlton egyik szobájában szállt meg.

UPDATE:

Naty a férjével, Ricardo Molloval együtt utazott Franciaországba 3 nappal ezelőtt, így közösen ünnepelhették meg Naty születésnapját. A pár tehát május 17-én érkezett az országba. Többek között azért is jött, mert a Recurso Natural című műsor felvételei így kívánták, mert Spanyolországba kellett átrepülnie.

forrás: revistaohlala.com; primiciasya.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr545598479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása