2013-10-18_LaGargantaPoderosa.png

Az egyik havi, kulturális magazin - La Garganta Poderosa - interjút készített Nataliával a hét folyamán, amelynek rövid összefoglalóját a hivatalos facebook oldalon is olvasni lehet tegnap óta:

Natalia nem hagyta magát manipulálni, mint egy tárgy a kirakatban, és nem engedte, hogy marketing célokra használják, mint egy terméket, mert ő úgy jött Argentínába, mint egy művész, aki mindeközben ellenszegült egy férfiak által irányított rendnek. Megannyi híresség között, akik képesek lennének a pénzért meghalni vagy ölni, ő talált magának egy helyet középen, és most arra használja fel ezt, hogy beszéljen, bár úgy tűnik, ez a terület tabu téma. Azt cselekszi, amit gondol, és azt gondolja, amit mond, még akkor is így van, amikor az abortusz vagy a képmutatás van soron. "Nem szeretném, ha legalizálnák az abortuszt..." - mondta Naty. Az interjú során nemcsak az abortuszról volt szó, hanem további kényes témák is szóba kerültek, mint például az emberkereskedelem, vagy különféle drogok, pl. marihuána legalizálása is.

forrás: Facebook.com/La-Garganta-Poderosa; lapoderosa.org.ar

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr875591258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása