Az alábbiakban az argentin Paparazzi magazin június 22-i számának cikkét olvashatjátok magyar fordításban. A magazin adott lapjait és címoldalát is megtekinthetitek teljes méretben, amennyiben a képekre kattintotok.

 

 

 

 

 

 

Miután megjelent az idei Cannes-i Filmfesztiválon, a színésznő megmutatta karcsú alakját kevesebb, mint négy hónappal azután, hogy életet adott első gyermekének. Már visszatért Buenos Airesbe és egyszerűen, merész kivágások nélkül arra készül, hogy filmet forgasson Diego Perettivel.

A következőket gondolja az alakjáról: "Nem teljesen tökéletes, beavatkozásoktól mentes, karcsú és természetes". De azt el kell ismerni, hogy Natalia Oreirót felruházta a természet olyan tulajdonságokkal, amelyek nem mondhatóak el minden nőről, mert csak keveseknek adatik meg. Látni, amint a saját városnegyedében sétál, vagy a vörös szőnyegen, hogy az alakja olyan, mint mielőtt állapotos lett volna, alig négy hónap elteltével. Egészségesen és kiegyensúlyozott étrendet követve étkezik (vegetáriánus), de a színésznő elárult még egy titkot: "Nem diétázom, hanem szoptatok, és Merlín csak szopik, szopik és szopik folyamatosan, ez pedig hozzájárul a fogyásomhoz." Az elképzelés az, hogy a baba legalább az első hat hónapban kapjon anyatejet, de ha lehet, akkor ezt fenntartani egy éves korig.

Istennő itt is, ott is
Az uruguayi származású színésznő a Cannes-i Filmfesztiválon a L'Oreal Paris arcaként tűnt fel, akárcsak Luisana Lopilato, Araceli González, és María Laura Santillan, illetőleg, mint az egyik főszereplő az Infancia Clandestina című filmben, amelyet az argentin Benjamin Avila rendezett. A férje, Ricardo Mollo kíséretében utazott (azt mondja, ő egy "szent apa"), ő vigyázott Merlínre, amíg Natalia elfoglalt volt. A Grande Théátre Lumiére-ben zajlott megjelenésekre olyan ruhákat választott, amelyek kivágottak, kihangsúlyozzák az alakját (a 65. Cannes Filmfesztivál helyszíne - webmiss). Első alkalommal egy fekete ruhát vett fel, amelyet Paul Ramirez tervezett, ezt egy fehér ruha követte, amelyet a libanoni származású Basil Soda alkotott, végül egy azúrkék hosszú ruhában jelent meg, amelyet a nővérével közösen vezetett cég, a Las Oreiro álmodott meg. A ragyogó Costa Azul (Dél-Kelet Franciaországban ismert francia Riviéra - webmiss) térségéből visszatért az otthonába, Santa Rosába, Palermóba, a családi házba, hiszen hamarosan megkezdődnek legújabb filmjének, a Wakoldának a forgatásai, amelynek másik főszerepét Diego Peretti kapta, a rendező pedig Lucía Puenzo. Innen látják elmenni egy hosszú, meleg kabátban, farmerban, és a haja egy egyszerű kontyba van fogva. Már nem ugyanaz, mint aki Európában fedetlen vállal, hullámos hajjal és szexi sminkkel jelent meg, hanem az, aki mint tökéletlen szépséget jellemzett.

forrás: venenososdesiempre.piczo.com; revistapaparazzi.com.ar

¡SAJÁT FORDÍTÁS!

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr244608063
süti beállítások módosítása