2013-10-07_CondorDePlata_e.png

A Condor de Plata díj átadását követően a színésznő üdvözletet küldött Cristina Kirchnernek - az Argentin Köztársaság elnök asszonyának - és beszélt a Greenpeace aktivistáinak Oroszországban történő elfogatásáról.

A Condor de Plata díjátadó közepén, miután átvette az őt megillető legjobb színésznőnek járó szobrot az Infancia Clandestina című filmben nyújtott alakításáért, Natalia nem hagyta veszni a kedvező alkalmat és köszönetet küldött az elnöknőnek, Cristina Kirchnernek. "Nagyon erős volt; amikor Daniel Fanego lépett fel a színpadra, az első volt, aki nagy ölelést küldött, és a díjat is neki ajánlotta. Azt hiszem, hogy mindenki, aki ott ült, ugyanabban az érzésben osztozott." - fejtette ki a Trece csatorna karaktere. "A legjobbat kívánjuk neki ebben a helyzetben, és reméljük, hogy ismét talpra áll, és sok pozitív energiát küldünk." - mondta az újságíróknak, és egy mosolyt küldött.
"Sajnálatos, hogy az egyes meggyőződéseikkel kifejezetten úgy kezelték őket, mintha bűnözők volnának." - mondta Oreiro a Greenpeace aktivistáinak letartóztatására reagálva, ugyanis 35 aktivistát vittek a rendőrségre, mert azok tiltakoztak egy olajfúrótorony építése ellen, amelyet az Északi-sarkra terveznek. "Én, mint a Greenpeace aktivistája, elvetem ezt és egyéb dolgokat." - mondta és hozzátette, hogy már az ügy tisztázásán fáradoznak, és megkezdődtek a fogvatartottak kiszabadítása. "Most decemberben Oroszországba fogok utazni, és már különféle üzenetek terjengenek erről a médiában." - tette hozzá, utalva a 2013-as turnéjára.

forrás: personajes.lanacion.com.ar

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr925592233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása