2013-10-07_CondorDePlata_d.png

Natalia - még október 7-én, a Condor de Plata díjátadón - interjút adott az MShow egyik riporterének is, aki jövő évi terveiről kérdezte, és kiderült, hogy a Solamente Vos című telenovella befejezése után nem tér vissza a televízióba, hanem ismét egy mozifilm forgatására készül, és megerősítette a hírt, miszerint Juana Azurduy élettörténetét fogja feldolgozni a filmvásznon. A tervek szerint Benjamin Avila lesz ennek a filmnek is a rendezője, és 2014 közepén kezdődnének el a forgatások, bár még nincs kész a forgatókönyv egészen és még néhány dolog hátra van. "Juana Azurduy szerepe nagyon nehéz a számomra, erős egyéniség.." - mondta Naty, de bennünk, akik ezt a mondatot halljuk, felmerül, hogy éppen ezért választotta. Meg akarja mutatni, hogy a szívszorongató, drámai történetekben éppen annyira jó, mint a bohókás telekomédiákban. Ez a film szintén igaz történeten, pontosabban a valós történelmen alapszik és az 1810-es éveket öleli fel.
Juana feltehetőleg La Plata vidékén született 1780-ban, a kecsua és a spanyol nyelvet egyaránt beszélte, éppen ezért tudott olyan jól bánni a hadsereg embereivel, akik a függetlenségükért küzdöttek. Az idő múlásával egyre inkább megmutatkozott a kardforgató tehetsége, mígnem saját zászlóaljat is szervezett és kivívta Bolívia függetlenségét. Hosszas és nehéz küzdelem volt az övé, de férje mellette állt és a segítségére volt.
Nem csoda, hogy Natalia elvállalta ezt a szerepet, hiszen ez az asszony is ugyanarról a vidékről származik, ahonnan Naty, és éppen ezért érezheti magához közelebb a karaktert.

 

forrás: YouTube.com/venenososds; paginasiete.bo; es.wikipedia.org

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr15564927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása