2012-13SolamenteVos.png

Miközben a napokban több interjút adott Natalia az Infancia Clandestina filmet illetően, azt is elmondta, hogy minden jó úton halad a legújabb telekomédiát illetően, amelynek címe Solamente Vos (Only You). Adrián Suar fogja alakítani a partnerét a romantikus történetben, amely 2013 elején fog megjelenni a televízióban. "Nem mondhatok többet. A felvételek el fognak kezdődni. Az első részek nagyon aranyosak. Nagyon elégedett vagyok. Csodálatosnak ígérkezik." - mondta Natalia, majd hozzátette, hogy nem volt könnyű ismét munkába állnia egy ilyen hosszú sorozatra az anyaság mellett, de ez szükséges ahhoz, hogy folytatni tudja pályáját.

Néhány nappal ezután Lali Mariana Espósito (a Csacska Angyal Robertája) erősítette meg, hogy még decemberben elkezdődnek a forgatások. Ez pedig azt jelenti, hogy ő is szerepelni fog a telenovellában, Natalia és Adrián oldalán.

forrás: larazon.com.ar; laubfal.com; vk.com/oreiroclub

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr364799918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása