autumnleaf_pic.pngTegnap óta dolgozom ezen az új kinézeten, hogy egy kis őszi hangulatot hozzak az oldalra néhány színnel, és falevéllel.. Nem véletlen, hogy az autumnleaf '12 lett a végső elnevezése a design-nak. Néhány simítás még hátra van, azokat a holnapi nap folyamán igyekszem kivitelezni.
Az új téma nem véletlenül az Infancia Clandestina című mozifilm: egyrészt, ebben a hónapban kezdik el vetíteni Argentínában a mozikban, másrészt pedig - főleg szeptembertől -, több nemzetközi filmfesztiválra is bemutatásra kerül. Emlékezzünk vissza az idei 65. Cannes-i Filmfesztiválra, ahol a Rendezők Kéthete elnevezésű programban is helyet kapott. A fejlécen látható képek a filmből vannak, amelyek a forgatások közben, alatt, és után készültek.
Amint látható, a navigáció is megújult, illetve eddigi cseréim is új képeket kaptak.
További kellemes böngészést kívánok!

UPDATE:
Felkerült az oldal eddigi kinézeteihez az ez előtti, és a jelenlegi design leírása is!

- webmiss -

Szólj hozzá!

Címkék: Blog

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr704753187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása