2012szept3InfanciaClandestinaPressConf.png
A következő hónap elején, szeptember 3-án, Natalia Oreiro és Ernesto Alterio
- az Infancia Clandestina főszereplői (amelynek a producere Luis Puenzo, rendezője Benjamin Avila) - részt vesznek egy sajtókonferencián, ugyanis a filmet, Argentínában a következő hónapban, 20-án fogják bemutatni a mozikban.
A film rendezője a történetet részben a saját bőrén tapasztalta; egy félelmet nem ismerő édesanyával, azzal, akit száműztek, négy évig vándorolt Mexikóban, Brazíliában, és Kubában, ahol fiatalabb testvére is született. A film a Rendezők Kéthete részlegében volt látható az idén megrendezésre került Cannes-i filmfesztiválon.

"A történetben az tetszik, hogy a szeretet megtalálható a családon belül, amely a nyomorban él, ahol a félelem van jelen, de ez nem akadályozza meg a szeretetet, az álmot, és az örömet - mondta Natalia, majd később folytatta - én is érdekelt vagyok egy nehéz helyzetben, a karakterem által, ellentmondásokkal, egy jobb világba vetett hittel, és ez az, ami összekulcsol bennünket, egy családdá."

forrás: laubfal.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr444740211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása