Két nappal ezelőtt (augusztus 19.) újabb twitter üzenetek és képek jelentek meg a forgatási szünetek, próbák alatt. Ismét Marcela Carvajal, és Tatán Ramirez tett fel 1-1 üzenetet, és képet a forgatásról. Marcela azt írta üzenetként a kép alá, hogy: "@OrtizMariaLuisa kabátjában és a kicsi lynchel" Természetesen ezt Maria Luisa Ortiz (kreatív igazgatója a sorozatnak) retweetelte a következő üzenettel: "Milyen Gy-Ö-Ny-Ö-R-Ű fotó!!! És imádom a kabátját!♥" A képet ti is láthatjátok teljes méretben!

A nap folyamán Tatán Ramirez töltött fel egy képet a forgatási helyszínről, üzenet nélkül. Ezt is megtekintheted, amennyiben az alábbi képre kattintasz!

 

A mai napon (augusztus 21.) Tatán ismét írt egy twitter üzenetet: "Ma, kedd este van a premiere a Lynchnek a CanalMundoFox-on!"

forrás: twitter.com/mcarvajal28; TatanOficial

Szólj hozzá!

Címkék: Lynch

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr944724642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása