Már több évvel ezelőtt felreppentek olyan pletykák, miszerint Natalia egy amerikai mozifilmben fog szerepelni, sőt, már a mozifilm címe is napvilágra került: Freedom for Joe. Pár év elteltével biztosan lehet állítani, hogy ez mind igaz, ugyanis az imdb.com oldalon már az is olvasható, hogy mikorra várható a premier Amerikában: 2013. április 24.
A forgatások még nem kezdődtek meg, de már arra sem kell sokat várni, ugyanis ősszel kezdetét veszik a munkálatok. Már a pontos dátumok, és a helyszínek is olvashatóak az interneten!

forgatási időpont: 2012. szeptember 10 - 2012. november 10.
forgatási helyszínek: USA: New York; Texas
                                       Kanada: Vancouver

Szereposztás:

Lee Burns - Joe Gilmore
Beth Reigraf - Cindy Robinson
Natalia Oreiro - Rachel de los Rios
David Paladino - Brian Taylor
Eric Matheny - T.J. Birdman

Tartalom:

Joe Gilmore egy nagyszerű hátvéd a csapatban, aki menekülni akar a lelkiismerete elől, a vallásos édesanyja elől, és egy szörnyű csapás elől, amelyet gyermekként élt meg, tudniillik, hogy elhunyt az édesapja. Ezek vannak a hátterében annak a sikernek, és rivaldafénynek, amelyet nap mint nap átélt. De egy napon egy súlyos balesetet szenved a pályán, deréktól lefelé teljesen lebénul. Joe a kórházban feküdve az Istent hibáztatja a balesete miatt. Majd nem sokkal később egy különös tapasztalatban lesz része, megpillantja Istent, akit azelőtt nem is gondolt valóságosnak. Isten elmagyarázza neki, hogy lehet, hogy megbénult, de így is élhet teljes életet, boldogan, olyannyira, hogy még így is azt mondhatja, hogy ennél többet nem is kívánhatna. A hosszas beszélgetések után Joe rájön, hogy több ereje van, mint azt valaha is gondolta volna.

Ez a történet kicsit sem tipikus, hanem egy különleges spirituális, misztikus történet. Olyan témát dolgoz fel, amely mindenkivel előfordulhat, minden egyes emberrel, nemcsak a tragédia, hanem az a boldogság, és másik út, amely képes megváltoztatni egy egész életet.

forrás: imdb.com; awerenessentertainment.com; freedomforjoethemovie.com; Twitter.com/Freedomforjoe; Facebook.com/Freedom-for-joe

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr814562747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása