Múlt héten került fel egy kisebb cikk a perfil.com oldalra a Cannes-i vörös szőnyegen megjelent argentin, illetve uruguayi színésznőkről. Ezt pedig itt olvashatjátok:

"Laura Santillan, Araceli Gonzales, Natalia Oreiro, és Luisana Lapilato közösen álltak a Cannes-i vörös szőnyegen, és mind a négyen a L'Oreal Paris képviseletében. A csodálatos argentin, illetve uruguayi származású színésznők az újságíróknak, a fotósok felvillanó vakui előtt pózoltak Brad Pitt legújabb filmjének bemutatóján. Egyébként a L'Oreal Paris termék képviselete megnövekedett, amint megjelent Jane Fonda, Eva Longoria, Madame Inés de la Fressange, Milla Jovovich, Doutzen Kroes, Aimée Mullins és Andie MacDowell is."

 

forrás: perfil.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr344554301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása