Az ígért átalakítás a kezdetét vette, bevallom, hogy nem túl nagy mértékben, de remélhetőleg, hogy minden olyan lesz, ahogyan elterveztem.
Kezdetben egy kicsit átszerkesztettem az oldal külsejét, ez annyiban nyilvánul meg, hogy a design kissé másképp néz ki, illetve az oldal elrendezése is. Továbbá új képet kapott a görög honlap, akinek ezúton is szeretném megköszönni, hogy nem vett le a cseréi közül! ^^

Tervek:

  • átalakítani az oldal "belsejét", ez abban fog megnyilvánulni, hogy minden posztot felújítok, átírok, esetleg újakat hozok létre, természetesen minden menüt illetően így szeretnék eljárni. Azért érzem ennek szükségét, mert talán van 1-2, ami az idejét múlta, avagy túl sietősen és kapkodva fogalmazódtak meg benne a mondanivalók.
  • összeírni a projecteket!
  • kitenni az érdekességeket... ugyanis úgy döntöttem, hogy mindenféle érdekességet, ami Natyval kapcsolatos, oldalra teszek, természetesen nem minden kis apróságot.. az igencsak sok volna, hanem azokat, amelyek valóban arra méltóak.
  • mégszínvonalasabb blogot alkotni, mint eddig!
  • PIHENNI :) de ez nem az oldallal kapcsolatos.

És, nem tudom, hogy feltűnt-e, de új css van fenn, vagyis, nem egészen új, csak kissé abba is belepiszkáltam, és ez esztétikailag szebb betűszíneket fog eredményezni (remélem).

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr624502520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása