A "Kicsi Csillagunk" Pablo Ragóval forgat

1994_03_18_SabadoShow.png

Xuxa kis csillaga, Natalia Oreiro Buenos Airesben talált magára, amely az első lépcsőfoka a fantasztikus és egyre gazdagabb argentin televíziós világnak. Natalia Oreiro a közeli ország fővárosában telepedett le azért, hogy a Canal 9 új telenovellájában Pablo Rago és Paola Krum főszereplése mellett csatlakozzon a sorozathoz, amely az "Inconquistable" vagy az "Inconquistable Corazón" címet fogja viselni, és a forgatásai már elkezdődtek. Natalia szerepe - az édesanyja szerint, amit az újságnak mondott - egy lány, aki osztálytársa Pablo Ragónak, mivelhogy egyértelműen ennek a forgatókönyvnek a témája egy diák körül forog, aki beleszeret a saját tanárába. Pablo az elsőszámú főszereplő, Paola a második.
Noha Natalia Oreiro szereplései kezdetben csekély jelentőségűek, ki kell emelkednie a Buenos Airesi telenovellának a páratlan szereposztásából, bár nem volt jártas a színjátszásban, ám nagyszerű jövő áll előtte – mondja Hugo Frede – noha tanulnia kell a színészetet. A pályafutása minden bizonnyal Buenos Airesben fog kezdődni, a neve az uruguayiak listájára került, amely átkelt a tengeren és azok is híres emberekké lettek. Hugo Frede hiszi, hogy Natalia éveken belül az egyik legfőbb alakja lesz a televíziós sorozatoknak és komédiáknak.
Már a Miss Hawaiian Tropic szépségversenynek is a részese volt pár hónappal ezelőtt, így Miamiba utazott. A színész, Lorenzo Lamas beleszeretett az uruguayi lányba, és közös fotókat készített Nataliával. Tény és való, hogy a fiatal lány nagyon csinos tagja volt a versenynek. Hasonlóképpen, Nataliát az Egyesült Államok óta meghívták, mint modellt, hogy képviselje Uruguayt a Miss Turismo International szépségversenyen is, amely pedig Sri Lanka szervezésében történik majd októberben. Most azonban egyértelmű, hogy az év végéig szerződése van a Canal 9-nél, amely akadályt fog képezni az ilyesféle megjelenésekben. Az édesanyja le meri fogadni, hogy a karrierjét úgy fogja folytatni, mint színésznő, tökéletesen érvelve amellett, hogy egy bizonyos kor után behatárolt a modellszakma. De jelenleg visszatér a sorozatok világába Pablo Rago és Paola Krum oldalán. A szerepe szerint Pablo Rago egy végzős egyetemistát alakít, aki különböző okok miatt évismétlőnek számít. Egy igazi rosszfiú, a csapat felbujtója és nagyon engedetlen, bár nagy érzelmeket táplál a családja és a nők iránt, olyannyira, hogy beleszeret a saját tanárnőjébe.

forrás:
scan: venenososdesiempre.com
fordítás: sweetly-naty.blog.hu

iSAJÁT FORDÍTÁS!

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr45618102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása