InconquistableCorazón.png

Az Inconquistable Corazón egy argentin romantikus telenovella, amelyet 1994-ben kezdtek el forgatni és egy éven keresztül, folyamatosan vették fel az újabbnál újabb részeket. A szerelmi történet, amely Pablo Rago (Gonzalo) és Paula Krum (Monica) főszereplésével játszódott 1994. augusztus 1.-jén került adásba. A részek 60 percesek voltak, és összesen 120 részből épült fel a sorozat. A Telearte stúdió készítette és a Canal9, argentin televíziós csatorna közvetítette. A forgatókönyv Alberto Migré nevéhez kötődik, míg Martín Clutet a rendezést vezette.
Ez a szappanopera volt Natalia első komolyabb szerepe, hiszen a Xuxa tehetségkutató után ajánlották fel neki az egyik diáklány szerepét akkor, amikor már az egyik vígjátéksorozatban szerepelt. Natalia kisebb mérlegelés után döntött úgy, hogy leszerződik a Teleartéhoz. 17 éves volt, amikor az egyetemista lányt, Victoriát alakította. Ez a sorozat hozta meg többek között a népszerűséget, és az első szerelmet is. Natalia és Pablo Echarri ennek a sorozatnak köszönhetően ismerték meg egymást, és az éveken keresztül tartó hosszú kapcsolat a forgatások alatt alakult ki.

Történet:

Monica (Paula Krum) boldog életet él a férjével, mindaddig, amíg váratlan halál nem éri a férfit. Charli professzor (Pablo Echarri) igyekszik vigasztalni az elkeseredett nőt, ám vetélytársa, Gonzalo (Pablo Rago), az egyik diák, nálánál sokkal jobban teszi ezt. Monica végül enged a csábításnak, és megszületik a tanár-diák szerelem. Természetesen ezt senki sem nézi jó szemmel, főleg nem Monica családja és rokonai, akiktől sok kellemetlenséget és sértést kell elviselnie. Amellett nagyon sok minden emlékezteti őt a múltra is. Vajon boldog lehet a pár egy ilyen tiltott kapcsolatban?

Szereplők:

Paola Krum - Monica Sandoval
Pablo Rago - Gonzalo Guiñazu
Pablo Echarri - Charli
Beatriz Taibo - Sor Valentina
Beatriz Dia Quiroga - Carmen Ibañez
Elizabeth Killian - Angelica Sandoval
Hector Calori
Juan Vitali
Gustavo Ferrari
Karina Buzeki
Rafael Carret
Ricardo Marin
Horacio Dener
Maria Fiorentino
Marcela Lopez Rey
Natalia Oreiro - Victoria
Jorge Garcia Marino
Guillermo Santa Cruz

forrás: es.wikipedia.org; nataliaoreiro.cz; venenososdesiempre.com;
http://www.lacapital.com.ar/escenario/iquestEn-queacute-novela-actuaron-juntos-Natalia-Oreiro-y-Pablo-Echarri-20110531-0067.html; YouTube.com/NOVZLA

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr855609464
süti beállítások módosítása