1. rész:

Juan Cousteau öt gyermek édesapja, emellett egy nagyon sajátságos karakter. Egy nagyon fájdalmas időszakon ment keresztül, amikor a felesége, La Polaca kijelenti, hogy már nem akar tovább együtt lenni a férfival. Ez olyannyira megviselte őt, hogy a zenekarát nem tudta megfelelően vezényelni, mert szó szerint leájult a színpadról, így később szívelégtelenséggel kezelik az egyik kórházban, hiszen az állását is elveszítette.
Aurora Andrés egy fodrász, és éppen egy brazil énekesnőnek a frizuráján dolgozik, amikor kap egy telefonhívást: az édesanyját sürgősen kórházba kellett szállítani. Különös, hogy éppen ugyanoda szállították őt is, ahol Juant látják el, így a két idegen ott találkozott először egymással. Az első találkozás alkalmával egy nagyon mély, bensőséges viszony alakul ki kettőjük között. Vajon szerelem lesz első látásra?

Félix, Aurora szeretője, felajánlja Juannak a segítségét, így kölcsönadja az egyik lakását neki, és gyermekei számára. Eközben Aurora bízik abban, hogy Félix elhagyja a feleségét, de szomorúsággal tölti el a tudat, hogy még mindig nem mert elválni a férfi. Félixnek lesz valaha bátorsága, vagy inkább a későbbiekben is a feleségével marad?
Ebben a részben már két-két komolyabb jelenete van Juan két gyermekének is: Julietának és Danielának, akik ugyan testvérek, de nagyon különbözőek egymástól. Julieta szomorú az édesanyja miatt, és nagyon rossz a kapcsolata a saját húgával, Danielával. A legrosszabb az, hogy mindketten ugyanazt a fiút szeretik. A fiú őrülten szerelmes Julietába, akivel már volt is egy szorosabb kapcsolata, ám Danielának is tetszik a fiú, így ő pedig értelemszerűen azt szeretné, ha kapcsolatuk mélyebb szintre jutna.
Amikor Juant kiengedik a kórházból, akkor szembesül új lakhelyével, de az a kellemes meglepetés éri, hogy Aurora a szomszéd házban lakik..

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr705600484
süti beállítások módosítása