SolamenteVos.png

A Solamente Vos egy argentin, romantikus vígjátéksorozat, amely az argentin El Trece csatorna, és a Pol-ka közös munkájaként született. 2012. december 3-án, hétfőn kezdődtek meg a forgatások, és a tervek szerint január 7-én tűzték volna műsorra, de némi csúszás következett be, így csak január 21-én debütált az első rész főműsoridőben, amely magas nézettséggel a legnépszerűbb műsor lett. Natalia Oreiro és Adrián Suar főszereplése mellett találkozhatunk számos más ismertebb színészekkel és színésznőkkel, mint például Claudia Fontán, vagy Lali Espósito. A sorozat promóciós képeit még 2012 novemberében készítették el.

        

Történet:

Juan Cousteau (Adrián Suar), mint mondja egy normális, békés életet él: házas, 5 gyermeke van, és 15 éve dolgozik egy elismert zenekar igazgatójaként. De az életében felmerül egy krízis, amikor a felesége, Ingrid "La Polaca" (Muriel Santa Ana), időt kér, hogy megismerje önmagát, mert ráeszmél arra, hogy nem is tudja, kicsoda ő valójában. Tovább romlik a helyzet - és részben azért, mert a házassága válságban van - ugyanis a munkáját is elveszíti. Félix (Juan Minujín) - egy régi, gyermekkori barát, és tulajdonosa egy lemezkiadó cégnek - a megmentésére siet, és felajánl egy állást a vállalatánál és szállást ad neki, ahol lakhat. Így ismeri meg Juan Aurorát (Natalia Oreiro), az új szomszédját. Az egymáshoz való vonzódás szinte azonnali. Aurora fodrász, és van egy szépségszalonja ugyanabban az épületben, ahol él. Kicsivel később, miután Juan kiismerte a járást a házban, felfedezi, hogy a vonzó lány Félix szeretője. Aurora nagyobb szerepet szeretne magának Félix életében, de neki, Michelle (Claudia Fontán) férjének nem áll szándékában elválnia a feleségétől, mert akkor elveszítené pozícióját a vállalatnál, ami tulajdonképpen a felesége kezében van. Továbbá Juan egyéb okok miatt is aggódik: a felnövekvő gyermekei miatt. A legfiatalabb 5 éves, míg a legidősebb már 20. Gyermekei anyjának pedig megnövekszik a konfliktusok száma Juan egoista nővérével, Denisel (Marina Bellatti) és apjával, Lautaroval (Arturo Puig). De Aurora élete sem lesz könnyű. A bonyolult kapcsolata Félix-szel és a közvetítés az elvált szülei - Rosita (Ana María Picchio és Orlando (Alberto Martín) között, megnehezíti az életét...

>>> Epizódismertetők

Szereplők:

SV_AuroraAndrés.pngAurora Andrés (Natalia Oreiro)
33 éves nő, akinek a foglalkozása fodrász. Félix szeretője már 6 hónapja. Egy olyan lakásban él, amit tőle kapott, de valójában az a férfi feleségéé. Az a kívánsága, hogy édesanya lehessen és családot alapíthasson, de mindig a helytelen férfit választja. Talán nem is létezik a tökéletes férfi?
Temperamentumos karakter, nagyon pozitív személyiség. A kezdetektől fogva érzelmeket táplál Juan iránt, de a Félix-szel való kapcsolata akadályozza őt abban, legalábbis most, hogy továbbmenjen. Juan öt gyermekével való kapcsolata is folyamatosan alakul ki.

SV_JuanCousteau.pngJuan Cousteau (Adrián Suar)
43 éves, a foglalkozása zenész, igazgatója egy kamarazenekarnak. Zeneakadémián tanult. A felesége, La Polaca elhagyta őt, és kidobta a családi házból. Negatív hős, és kissé hipochonder. Családszerető ember, aki jó apja szeretne lenni mind az öt gyermekének. Középosztálybeli, a napnak él, fizeti a gyermekei oktatási költségeit, és két házat kell fenntartania.

SV_IngridLaPolaca.pngIngrid "La Polaca" (Muriel Santa Ana)
Juan ex-felesége. 20 év házasság után válnak el egymástól. Minden időben "klassz" és "varázslatos" nő. Kislányként színésznő volt; a szülei vitték minden meghallgatásra, és reklámokban szerepelt. Amikor megszülettek a gyermekei, elhatározta, hogy felhagy a karrierével és most egy lényegi válságban van: szeretne visszatérni a világot jelentő deszkákhoz, vagyis oda, ahonnan kezdte. Érzelmileg instabil, a szeretet és a gyűlölet között mozog, amit Juan iránt táplál: vagy azt keresi, miként távolodhat el tőle véglegesen, vagy céltudatosan mindent megragad, hogy rendbe tegye a helyzetet.

SV_LautaroCousteau.pngLautaro Cousteau (Arturo Puig)
Juan édesapja. Nemrég a család nem ismert rá, mert bevallotta, hogy homoszexuális. Ez megmutatkozni látszik abban is, hogy kifinomult ízléséhez mérten keres, francia szavakat ejt el, hogy hangsúlyozza nevének eredetét. Nagy haverja az unokáinak, akik imádják őt, és elfogadják őt olyannak, amilyen.

SV_Michelle.pngMichelle (Claudia Fontán)
Félix felesége. 44 éves gazdag asszony, a felsőosztály tagja és nagyon vonzó teremtés. A vagyona örökségből származik: való igaz, hogy ő nem szeret tenni semmit sem az üzletért, csak habzsolni az életet. Erős a gyanú, miszerint Félix a vagyona miatt van vele, de ezt nem akarja bevallani. Állandó bizonytalanságban él, amely azt eredményezi, hogy gyógyszereket vesz be minden alkalommal. Nem ismeri Aurorát, aki a férjének szeretője.

SV_FélixMonth.pngFélix Month (Juan Minujín)
Egyike Juan legrégebbi barátainak. A gyermekkora óta ismeri őt. Zenei szerkesztő, igazgatója a felesége, Michelle lemezkiadó vállalatának. A gyorsaság jellemzi, ha üzletről van szó, nőcsábász és nagyon szimpatikus, de mindenekelőtt eléggé gátlástalan. Van egy szeretője: Aurora Andrés, akit megerősít abban, hogy "néhány hónapon belül" elhagyja a feleségét, és ő pedig hisz neki, még néhány hónap elteltével is. Megőrült Auroráért, és hitegeti, hogy megy vele, de nem akarja elveszíteni a vezető pozíciót a felesége cégénél.

>>> További szereplők jellemzése

Főcímdal:

Coti: Solamente Vos

Solamente vos me alegras el dia,
me llevas al barrio que da el amor
Solamente vos, nadie mas que vos,
devolvio a mi vida ese que se yo.

Solamente vos despertas mi alma,
me cambias la cara de un ventarron
Solamente vos, nadie mas que vos
haces maravillas en mi corazon

Solamente vos, sos la brujula en mi destino
Solamente vos, me mostraste un mundo distinto.
Cada vez que caigo en algun dolor sos la cra linda
y sos la cancion que me da alegria en el alma, uhoh
Solamente vos, sos la dueña de mis amores
Solamente vos, y el remedio para mi dolores
Cada vez que escucho a mi corazon
me lleva corriendo a buscarte
porque me da alegria en el alma, uhoh

Solamente vos me alivias las penas
siempre que te encuentro se va el dolor.
Solamente vos, nadie mas que vos,
trae la alegria a mi corazon.

Solamente vos, sos la brujula en mi destino
Solamente vos, me mostraste un mundo distinto.
Cada vez que caigo en algun dolor sos la cara linda
y sos la cancion que me da alegria en el alma, uhoh
Solamente vos, sos la dueña de mis amores
Solamente vos, y el remedio pa mi dolores
Cada vez que escucho a mi corazon
me lleva corriendo a buscarte
porque me da alegria en el alma, uhoh

Solamente vos, sos la dueña de mis amores
Solamente vos, y el remedio para mis dolores,
Cada vez que escucho a mi corazon
me lleva corriendo a buscarte
porque me da alegria en el alma, uhoh.
Que me da alegria en el alma, uhoh.
Que me da alegria en el alma, uhoh.

Csak te szerzel örömet nekem a nap,
kivezetsz engem a negyedből, mert a szerelmet adod,
Csak te, senki más, csak te,
viszonzom ezt az életben, mert a tiéd vagyok.

Csak te ébreszted fel a lelkem,
megváltoztatod az arcom egy szélviharban
Csak te, senki más, csak te
csodákat művelsz a szívemben.

Csak te, az iránytű vagy a sorsomban
csak te, te mutatsz meg nekem egy másik világot.
Valahányszor elesek, valamennyi fájdalom ül édes
arcodra és a te dalod az, ami örömet ad a lelkemnek.
Csak te, te vagy úrnője a szerelmemnek,
csak te, és az ellenszer minden fájdalmamra.
Valahányszor, amikor meghallgatom a szívemet
elviszel engem, és futva kereslek
mert nekem te adsz örömöt a lelkemben.

Csak te enyhíted bánataim
mindig, amikor találkozom veled, elmúlik a fájdalom.
Csak te, senki más, csak te
szerzel örömet a szívemnek.

Csak te, az iránytű vagy a sorsomban
csak te, te mutatsz meg nekem egy másik világot.
Valahányszor elesek, valamennyi fájdalom ül édes
arcodra és a te dalod az, ami örömet ad a lelkemnek.
Csak te, te vagy úrnője a szerelmemnek,
csak te, és az ellenszer minden fájdalmamra.
Valahányszor, amikor meghallgatom a szívemet
elviszel engem, és futva kereslek
mert nekem te adsz örömöt a lelkemben.

Csak te, te vagy az úrnője a szerelmemnek
csak te, és az ellenszere minden fájdalmamnak,
Valahányszor, amikor meghallgatom a szívemet
elviszel engem, és futva kereslek
mert nekem te adsz örömöt a lelkemben,
mert nekem te adsz örömöt a lelkemben,
mert nekem te adsz örömöt a lelkembe.

>>> További dalok a telenovellában

Kezdet és kialakulás:

A 2005-2006 között forgatott és vetített, népszerű Sos Mi Vida sorozat óta, Natalia nem szerepelt az argentin televízióban olyan sorozatban, amelyben főszerepet játszik. A 2007-es Patito Feo című sorozatban két epizód erejéig volt vendégszereplő, míg a 2011-es Cuando me sonreís-ben csak egy epizódig. Bár 2008-ban forgatott egy sorozatot, de az inkább a webes felületet célozta meg, és nem volt akkora hosszúságú egy rész sem, mint a korábban megszokottak. Ez volt az Amanda O.
Már 2011-ben felröppentek olyan híresztelések, miszerint ismét visszatér a telenovellák világába Adrián Suar oldalán, de miután bejelentette azt, hogy várandós, elhalasztották a részletekkel együtt a felvételeket is, egészen 2012-ig.
2012 tavaszán kezdtek el az argentin sajtóban foglalkozni Natalia visszatérésével a televíziók képernyőire, mert addig Naty minden ajánlatra nemmel felelt, mígnem a Pol-ka producere megkapta a várva-várt igent, és arra is fény derült, hogy még az év végén, decemberben elkezdődnek a felvételek. Ezt egyébként maga Suar is megerősítette több interjúban is, megnyugtatva a rajongókat, hogy egész estét betöltő részeket láthatnak főadásban. Április második felében a legújabb híresztelések szerint az új telenovella az Un Grande Pa címet fogja viselni, és a forgatókönyvet Mario Segade írja. Suar négy gyermek apja lesz, és később Oreiro szomszédja. Továbbá Mike Amigorena fogja alakítani Natalia barátját, akivel annak idején a Miss Tacuarembó című filmben is együtt játszott, és Florencia Peña színésznő is szerepet kap a történetben. Májusban Suar beszámolt arról az egyik újságnak, hogy örül annak, hogy Naty elvállalta a szerepet és visszatér a televízióhoz, mert ezt már néhány éve is felajánlotta neki.
2012 nyarán hivatalosan is bejelentették, hogy a sorozat a Solamente Vos címet fogja viselni, és Adrián Suar, illetve Naty Oreiro mellett olyan színészekkel és színésznőkkel is találkozhatunk, mint például Muriel Santa Ana, Claudia Fontán, Lali Espósito, Ana María Picchio vagy China Suárez. A forgatások még novemberben meg fognak kezdődni, hogy 2013 elején a Canal 13 fő műsoridőben tudja sugározni azt. "Nagyon boldog vagyok, hogy ebben a munkában szerepelhetek. Sokat várnak ettől, miként tőlem is, de élvezem és jól érzem magam, hiszen eddig minden jól megy." - nyilatkozta Natalia a nyár folyamán a Wakolda sajtótájékoztatóján.
2012 szeptemberében az argentin médiában elterjedt a hír, miszerint nem Mike Amigorena fogja alakítani Natalia barátjának a szerepét, hanem Juan Minujín, és a többi főszereplő kilétére is fény derült. Ezután már csak a felvételek kezdete volt hátra, de előbb a sorozat promóciós képeit készítették el november 28-án. A fotós Gabriela Machado volt. Nem sokkal ezután az is kiderült, hogy a főcímdalt Coti Sorokin Solamente Vos című dala kölcsönzi majd. A forgatás végül december 3-án kezdődött.

>>> Érdekességek a forgatásokról

forrás:

Facebook.com/eltrecetv;
Facebook.com/solamentevos.eltrece;
Facebook.com/solamentevosoficial;
http://www.eltrecetv.com.ar/solamente-vos/historia;
http://www.eltrecetv.com.ar/solamente-vos/personajes;
http://www.laubfal.com/primicia-laubfal-com-adrian-suar-y-natalia-oreiro-grabaran-juntos-desde-diciembre/;
http://www.laubfal.com/primicia-laubfal-com-mas-sobre-suar-y-oreiro-un-grande-pa-2013-con-amigorena/
http://www.musica.com/letras.asp?letra=2116095;

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr165586351
süti beállítások módosítása