Kétség sem fér hozzá, hogy az uruguayi ifjú hölgyről van szó, nemcsak mint "Xuxa Paquitája", hanem mint "Szuper Paquita" a "Három Amerikából".

1993_01-a.png

Natalia Marisa Oreiro Iglesias (16) emlékezett a Johnson & Johnson reklámra a kiskutyával, a mi uruguayi lányunk Xuxa házában most már több, mint volt, hiszen Xuxa kísérője a kontinensen. Nyolc ország lánya maradt hátra: Amerikai Egyesült Államok, Ecuador, Bolívia, Guatemala, Panama, Paraguay és Costa Rica. Ebben az évben Natalia, a szülei beleegyezésével Xuxával szerződés formájában egységet alkotott, mindamellett egy FIAT 147 büszke tulajdonosává vált.
A fiatal lány, aki Uruguayból jött nagyon nyílt és szerelmes természetű, csintalan, kamasz és elbűvölő, akivel egy élvezet beszélgetni. Nagyon érett a korához képest, vidám, szimpatikus és aranyos teremtés. 1977. május 19.-én született a Bika jegyében. A tanulmányait a 26. számú Középfokú Leányiskolában folytatta. Tetszett neki, hogy sokat kell tanulni, bár nem volt elfogult néhány tantárgy iránt. A kabalái plüss medvék voltak, rajongója a Rampla Juniorsnak, és a magassága 170 cm. "Nem hiszem, hogy ezzel a magassággal képes leszek modellkedni." - mondta szimpatikusan, miközben gyönyörködik a választékos fogásokban a Complejo Hotel Oceanía éttermében, az Amadeusban.
Édesanyjának a neve Mabel, édesapját Carlosnak hívják, és Adriana (20) a nővére. Annak ellenére, hogy az állatok elbűvölik őt, nincs neki egy kis kedvence sem. Hét évig tanult angolul, Jeams Dean és Marilyn Monroe varázsolja el őt, és a lasagna étel elfogyasztásában leli egyik örömét. Szereti a piros színt extravagáns ruhákban, és szeret táncolni La Locomotive zenéjére. A szemei zöldek és Brazo Oriental negyedében él. Zenei ízlésének tekintetében elmondható, hogy mindent kedvel, ami jó, de a Beatlesnek és Elvis Presleynek kimondott rajongója, mindenfélére táncol a környéken és az iskolában egyaránt.

- Milyen az álmaid ideális fiúja?
- Olyasvalaki, mint Ricky Martin.
- Sok reklámot készítettél már, igaz?
- Így van. 13 éves voltam az O.B felvételekor. Ebben az évben készült a Midol is. A második évben 14 éves voltam, amikor felvételre került a Sylavapen color, és még mások a Knorr levesek számára. Később egy Lady Ramington reklámban szerepeltem, majd a Conaproleban, a Sanidor lineal és az Audio Video számára is készült reklám...
- Tele vagy pénzzel?
- (nevet) Nem, nem egészen.
- Értékesnek gondolod magad attól, ahogy a reklámokban kifestenek?
- Nem gondolom magam sokkal kevesebbnek anélkül sem, de csillag vagy híresség sem vagyok. Én Natalia vagyok.
- Mi az, amit a legjobban szeretsz csinálni?
- Utazni, de... nem hiszem, hogy sor kerül rá sokszor a jövőben, tekintve a helyzetemet.
- Ki kísért el téged Buenos Airesbe az amerikai Miss Paquita találkozóra?
- A nővérem, Adriana és amellett 30 gyerek Xuxa rajongói táborából, ami engem minden pillanatban lelkesített, nagyon megindító volt és nem éreztem magam egyedül.
- Most, hogy 1993 "Szuper Paquitája" vagy, mit jelent ez az elért eredmény a te szakmai előremeneteledben?
- Ettől a jelentős győzelemtől még nem tértem magamhoz, de továbbra is követem az álmomat. Igen, ez nagyon jelentős az életem során. Én nem megyek vele, és táncolni sem fogok vele, képviselni fogom Xuxát, amiben megállapodtunk, például akkor, amikor Michael Jackson Buenos Airesbe jön. Bár most mondták nekem, hogy az év folyamán magával visz, és bekerülök a háttértáncosok közé. Az igazság az, hogy nagyon szeretnék Xuxával táncolni.
- A szüleid mit gondolnak erről az egészről?
- Megőrülnek. Elegendő a szokásos, hiszen két és fél éve a televízióban szerepelek és reklámokat gyártok... emellett nem törődök a tanulmányaimmal. Mindig azt mondják nekem, hogy csináljam azt, amit szeretnék, de sorrendben az életben... Én ugyanezt mondtam, amikor megnyertem a Xuxát; elvitt a hajóján, mellette ültem, és mondtam, hogy ezentúl fegyelmezettebbnek kell lennem, még jobban viselkednem, mert azért megyek, hogy képviseljem őt.
- Gondolod, hogy a te 16 éveddel képes vagy ekkora felelősséggel megbirkózni és se nem többet, se nem kevesebbet képviselni, mint Xuxa?
- Igen, igen, igen. Én nem vagyok se gyerekes, se éretlen a koromhoz képest. Buenos Airesben nyolc bíró különféle próbáknak tett ki. Három napon keresztül voltunk a vita tárgyai a többiekkel, beleértve az öltözékeket és a beszélgetéseket. Ugyanezt Xuxa is megkérdezte sok más mellett. Egy igazi riporter volt.
- Amikor említették a neved és országod, mint győztes, mit éreztél a szívedben és a testedben?
- Sok mindent. Először remegni kezdett a lábam, nem sírtam, mert nem vagyok sírós típus, izgatott lettem, mert a rajongók éljenezni kezdtek "Uruguay, Uruguay"... Megindító volt.
- Változol, ki fog alakulni, mivé, mind gondolkodásban és érzelemben...
- Xuxa is erről kérdezett engem, de nem, a személyiségem nem fog változni.

forrás: http://historico.elpais.com.uy/suple/sabadoshow/11/08/27/sshow_588715.asp;
képek: historico.elpais.com.uynataliaoreiro.cz

iSAJÁT FORDÍTÁS!

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr855612793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása