family1997-8.png

A fenti képen Natalia az édesapjával, édesanyjával és nővérével látható. A kép az 1997-'98-as években készülhetett. A posztban szereplő többi képet is megtekintheted teljes méretben, csak kattints rájuk!

Natalia édesapja: Carlos Florencio Oreiro Poggio

 1949-ben született. Kezdetben egy utazási irodának dolgozott, majd egy matrackészítő vállalathoz szegődött, és sok magazin csak úgy emlegeti őt, mint matrackészítő, ám azt elfelejtik hozzátenni, hogy a Dormiflex-et kibocsátó társaságnál dolgozott, amelynek Natalia többször is az arca volt. Nem véletlen, hogy a 2006-ban forgatott sorozatban, a Te vagy az életemben (Sos Mi Vida) Monita panaszkodott Martinnak az ágy kényelmetlenségéről, de amint vesznek egy Dormiflex gyártmányt, minden tökéletes lesz. "Édesapám nagyon őszinte ember, legalábbis velem szemben mindig az volt. Jó humorérzékkel rendelkezik, és hatalmas szíve van. Ő mindig kiállt mellettem, megvédett engem, és úgy érzem, hogy az a szeretet, amelyet tőle kapok, feltétel nélküli. Jó képet alkot róla mindez, továbbá ő egy nagyon intelligens ember. Jóval nyitottabb, mint édesanyám; már szinte alig van haja, és szemüveges is." - mondta egyszer Naty az apjáról.

Natalia édesanyja: Mabel Cristina Iglesias Bourié

1947-ben született Spanyolországban, ahol kitanulta a fodrász mesterséget, és Uruguayban nyitott is egy szalont. Hobbija a mai napig az éneklés, viszont sohasem volt elég bátor, hogy nézők ezrei előtt énekeljen, így ez csak szórakozásnak maradt. Mabel számára csodálatos, hogy lánya, Natalia képes volt énekesnőként is bizonyítani, és nagy sikereket elérni. Miután 1998-ban a BMG által az első zenei CD rögzítve lett, a befolyt pénzből egy új szalont vásárolt édesanyja számára, és Mabelt hihetetlenül boldoggá tette. A szalonban természetesen lányának dalai szóltak nap mint nap. "Édesanyám mindig azt mondta, hogy szépen énekelek." - mondta Naty, aki az első CD-jén köszönetet is mondott szüleinek: "Hálás vagyok, amiért szárnyakat adtatok, és engedtetek, hogy menjek az utamon, és új célokat érhessek el!" Natalia a következőket mondta édesanyjáról: "Nagyon fiatal, tehetséges, és egyfolytában énekel. Sokszor úgy tűnik számomra, hogy sokkal fiatalabb, mint én. Mi sokban hasonlítunk, és jól kijövünk egymással. Sokat tudunk beszélni, akár egész nap." Mabel 2000-ben így nyilatkozott lányáról: "Látom őt, 23 évesen, akkora sikereket elérni, ez jó, de néha félelemmel tölt el. A hírnév felelősséggel jár, és sok ember van, akitől függnie kell, illetve tőle is függnek mások." 2001-ben elkísérte Natyt különféle országokba, ahol lánya éppen turnézott. A Las Oreiro megnyitása után pedig egyetlen divatbemutatót sem hagy ki, a háttérmunkálatokban is mindig segít lányainak. "Édesanyám nagyon modern, jól öltözött, és a frizuráját is gyakran változtatja, sőt, még van egy piercing is az orrában!" - mondta egyszer mosolyogva Natalia.

Natalia nővére: Adriana Patricie Oreiro Iglesias Maverino

1973-ban született Montevideóban, Uruguayban. Divattervezőként tanult és ruházati boltban dolgozott egy helyi bevásárlóközpontban. Pár évet töltött Mexikóban, ahol megismerkedett férjével, akivel 2002-ben házasságot kötött (Sergio Maverino). 2006-ban megszületett első gyermeke, Mia. 2007-ben a két testvér álma valóra vált, megnyitották saját ruházati cégüket, a Las Oreiro-t, így Adriana végleg hazaköltözött, és a férje lett az online ruhabolt igazgatója. "Mindkettőnknek van beleszólása az aktuális kollekcióba, vannak terveink, viszont Adriana a tervező, és így rajta nagyobb a felelősség." - mondta egyszer Natalia a nővéréről.
 

Natalia unokahúga: Mia Oreiro Maverino

Miáról nagyon keveset lehet tudni, csak annyit, hogy 2006 decemberében született. Natalia a keresztanyja, és amikor 14 hónapos volt, akkor a Te vagy az életem (Sos Mi Vida) utolsó epizódjában Monita őt tartjai a karjaiban. Azóta pedig Adriana mindegyik Las Oreiro bemutatóra magával viszi.

Natalia nagymamája: Beba Iglesias

1928-ban született. 2000. október 28-án elment Natalia első koncertjére, amelyet szülővárosában tartottak, ugyanis addig nem hallotta unokáját énekelni. Az egyik hangpróbán Naty meg is kérdezte nagymamáját, hogy: "Hé nagyi, nem akarsz velem együtt énekelni?" A koncert idején 72 éves volt, de utána tett is egy nyilatkozatot, amelyben azt mondta: "Én vagyok a legboldogabb nagymama a világon!" Nemcsak unokájának hangja váltotta ki ezt az örömöt, hanem a kedvenc dal is, a Rio de la Plata. Natalia mindig jó kapcsolatban volt nagymamájával, és 2009-ben, amikor a Francia c. alakításáért díjjal jutalmazták, Bebének is köszönetet mondott beszédében.
 
 
Natalia nagybátyja: Washington Oreiro

Róla csak annyit lehet tudni, hogy Natalia nagypapájának volt a testvére; zongorista volt, és jazz zenekarban is játszott.

Natalia keresztszülei

Róluk is nagyon kevés információnk van. Annyit biztosan tudunk, hogy Spanyolországban, Malagában élnek, és Naty édesapjának a barátai, akik egyszer meg is hívták magukhoz a családot, amikor Naty még csak 6 éves volt. Két teljes évet töltöttek Spanyolországban, mielőtt visszaköltöztek volna Uruguayba.

Az információk többsége a nataliaoreiro.cz oldalról származik!

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr654567234
süti beállítások módosítása