house.pngNatalia Oreiro Buenos Aires egyik negyedében lakik. A legtöbb fanoldalon van egy kisebb cikk a házról, de én szeretnék egy kicsit bővebb posztot írni Natalia otthonáról. Mindenki tudhatja, hogy egy hatalmas villában él, amely nagy kerttel rendelkezik, viszont azt már kevesebben tudják, hogy 1887-ben épült! Ezért nem véletlen, hogy amikor megvásárolta, akkor sok mindent kellett felújítani rajta, és továbbra is szükséges beavatkozni a ház szerkezetébe, hogy jó állapotban maradjon.

 Az egész telek 600 négyzetméteres! Többnyire az égig felnyúló, hatalmas levelű pálmák övezik körül, de kellemes hangulatot sugárzó orchideák sokasága is díszeleg a csodaszép kertben. Nagyon hangulatos hatást kelt a kert, és a villa egyaránt. Mindemellett egy medence is található a területen, illetve egy hangszigetelt stúdió, amely nagy segítségére volt már Natynak, és a férjének is. Mindketten nyugodtan próbálhatnak anélkül, hogy bármelyik szomszédot megzavarnák. A stúdió másra is alkalmas: Natalia harmadik lemezének, a Turmalinának néhány felvétele itt zajlott, illetve Ricardo és zenekara is igénybe vették egy-két szám erejéig.

A házat 1999-ben vásárolta meg Natalia 650.000 dollárért (!), de csak rá egy évre, 2000-ben került olyan állapotba, hogy lakható legyen. A legutóbbi felújítás néhány évvel ezelőtt történt, 2007-ben. Mielőtt beköltözött volna Buenos Aires Palermo negyedébe, Las Canitas negyedben élt.

Házának kerítése kívülről vadszőlővel van befuttatva. Talán sok rajongó számára ismerős különféle képekről a rózsaszínes kerítés és fekete vaskapu, ugyanis ez a bejárat, ahol mindig várja őt néhány fan egy dedikálás, vagy fotó miatt, esetleg csak Natynak szeretne kedveskedni valamilyen alkalomból.

Naty egy külön szobát szentelt a díjainak, és lemezeinek. Ebben a szobában már többször is megkeresték különféle újságok, és televíziós csatornák, hogy itt készítsék el vele az interjúkat. Sőt, néhány magazinnak még azt is engedte, hogy otthonában készüljön el az adott fotósorozat.

Levelezési cím:

Natalia Oreiro
 Pasaje Santa Rosa 5061
 Palermo Viejo
 C.P: 1414
 Capital Federal
 Buenos Aires
 Argentina

Uruguay-i cím:

Natalia Oreiro
Montevideo 1153,
6to piso, depot B,
Uruguay

Autogram címe:

Natalia Oreiro 
Besares 2296
C.P.:1429
Capital Federal 
Buenos Aires
Argentina
 

Bizonyos információk a nataliaoreiro.cz oldalról származnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr54567238
süti beállítások módosítása