Ebben a menüben Natalia legközelebbi, és legjobb barátairól olvashatsz ismertetőket, elsők között Valeria Lorca, és Facundo Arana kapott helyet, hiszen ők a legrégebbi ismerősei között szerepelnek, akikkel a mai napig tartják a kapcsolatot. Természetesen a legelső helyet a szívében a családja tölti ki, édesanyja, édesapja, testvére, és férje.

ValeriaLorca_y_NataliaOreiro.pngValeria Lorca (Vale)

született: 1968. május 8. (Bika)

Bizonyára mindenki számára ismerős a szintén színésznőként dolgozó nő neve, hiszen ő alakította a Vad angyalban az egyik cselédlány szerepét, Martha karaktereként. Érdekesség, hogy a televízió képernyőjén egyáltalán nem volt közöttük jó viszony, hiszen Milagros és Martha sokszor marakodtak egymással, és nem bírták elviselni egymást. Mind a ketten nagyon hitelesen alakították saját szerepüket, hiszen a nézők többségében meg sem fordult, hogy a valóságban milyen jóban vannak. Natalia 2002-es sorozatában, a Kachorrában is szerepelt, amelyben a valóságnak megfelelően, ő alakította Naty (Rosario) legjobb barátnőjét. 2008-ban ismét egy sorozatban szerepelt a két jó barátnő, méghozzá az Amanda O címet viselő, internetre készült telekomédiában.
Nataliával nagyon régre nyúlik vissza barátságuk kezdete, de olyan jó barátnők lettek, hogy Valeria többször ellátogatott különféle országokba Natyval, köztük Magyarországra is. Egyik alkalommal együtt nyaralt Nataliával és Ricardóval.

FacundoArana_y_NataliaOreiro.pngFacundo Arana (Facu)

született: 1972. március 31. (Kos)

Miután a Vad angyal minden ember szívébe belopta magát, így az sem volt elkerülhetetlen, hogy Facundo Arana a fiatal lányok szívét foglalja el, ezáltal gyarapítva rajongótáborát. Fiatal volt, sármos, és nagyon megnyerő a televízió képernyőjén keresztül. Csodálatos ember, aki élvezi az élet adta örömöket, de talán ez annak is köszönhető, hogy 17 éves korában le kellett győznie a halálos kórt, ami megtámadta: a rákot. Szerencsére felépült, de ő tudja, milyen az, amikor az embernek a halállal is szembe kell néznie.
Nataliával az első perctől kezdve jó viszonyban voltak, a barátságuk is a mai napig tart. A Vad angyal után a Te vagy az életem című sorozatban alakította Naty partnerét. Minden sikert közösen éltek meg, a különféle díjátadókon együtt jelentek meg, és nagyon boldogok voltak, amikor ismét találkozhattak egymással. Nem véletlen, hogy a média világa többet vélt látni emögött, és azt híresztelték, hogy ők a való életben is egy párt alkotnak. Ez nem igaz! Köztük mindig is csak munkakapcsolat volt, és az is maradt!
Érdekesség, hogy a színfalak mögött is többször láthattuk őket egy jótékonysági rendezvényen, például Fundaleu, vagy Cascos Verdes. Mindketten jó véleménnyel vannak egymásról, és közösen állítják, hogy jó a másikkal együtt dolgozni.
2006-ban, a Sos Mi Vida forgatásán nemcsak a stáb, hanem Natalia is személyesen köszöntötte fel őt a 34. születésnapja alkalmából, amint az a fenti képen is látszik.

LydiaLamaison_y_NataliaOreiro.pngLydia Lamaison

született-elhunyt: 1914. augusztus 5. - 2012. február 20.

Lydia Lamaison a Vad angyal során ismerte meg Nataliát, akire úgy tekintett, mint az unokájára. Lydia 2001-ben a következőket nyilatkozta az Epizód magazinnak a sorozatról, és Nataliáról: "[...] Először a szerepemet szerettem meg, majd Nataliát, aki annyira nyitott, kedves lány, hogy szinte valósággá vált a nagymama-unoka kapcsolat. Natalia különleges lány. A személyisége és a viselkedése varázslatosan hat az emberekre. Megőrizte gyermeki lelkét és őszinteségét, ugyanakkor fiatal kora ellenére céltudatos, és határozott. Natalia már a Vad angyal forgatása alatt nagyon jól tudta, hogy milyen és mekkora karriert akar befutni, mint színésznő. A forgatások után egy-egy jelenet után gyakran kikérte a véleményemet színészi játékáról, és örült az őszinte kritikának, még akkor is, ha megmondtam, mi nem tetszett. Közel kerültünk egymáshoz, szeretettel gondolok rá, és azt hiszem, ő is rám. Sajnos a valóságban nem tudom, milyen is az igazi unoka-nagymama kapcsolat, de valahogy így képzelem el. [...]" Szoros kapcsolat lehetett közöttük, és nem zárom ki, hogy az ismeretség egészen Lydia haláláig fennmaradt, ugyanis a halálakor Naty hivatalos oldala egy közös fotóval búcsúzott az argentin színésznőtől.

DiegoRamos_y_NataliaOreiro.pngDiego Ramos

született: 1972. november 29. (Nyilas)

Híresek és Gazdagok című telenovellát még a Vad angyal előtt forgatták, hazánkban azonban utána került műsorra. Natalia és Diego még ekkor ismerkedtek össze egymással, és jó barátok maradtak. Nyilvánvalóan sokkal könnyebb volt együtt szerepelni már úgy a Vad angyalban, hogy mögöttük van egy több részből álló sorozat főszereplése.

GabrielaSari_y_NataliaOreiro.pngGabriela Sari

született: 1976. szeptember 3. (Szűz)

Szintén a Vad angyal forgatásán ismerkedtek meg egymással. Gabriela azt mondta egyszer, hogy a szünetekben, és az egész forgatás alatt sokat nevettek, mindig jó hangulatuk volt. Ám az idő múlásával a kapcsolatuk nem maradt olyan tartós, hiszen azóta egyre ritkábban találkoznak, és már az is lehet, hogy egyáltalán nem látják egymást. A Vad angyal után Gabriela inkább a színházat választotta, így nem véletlen, hogy útjaik elváltak.

Osvaldo Guidi

született: 1964. március 10 - 2011. október 17.

A Vad angyalban Bernardo szerepét alakította, és a forgatáson ismerkedett meg Nataliával, akiről a következőket nyilatkozta 2001-ben az Epizód magazinnak: "Nem túlzás, ha azt mondom, hogy nagyon jó barátok vagyunk. Bár ő most igazából a repülőgépeken él, mivel sokat utazik, azért tartjuk a kapcsolatot. Gyakran beszélünk telefonon egymással."

Paola Krum

született: 1970. június 20. (Ikrek)

Natalia és Paola sokat találkoztak a pályájuk elején, ugyanis mind a ketten munkát kerestek, és a sors összehozta őket időről-időre. Naty többször említette Paolát úgy, mint a barátját. Valószínűleg a Vad angyal forgatása alatt jobban összeismerkedtek egymással, hiszen Paola játszotta Florencia szerepét.

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr434567250
süti beállítások módosítása