Suar után nem tér vissza a tévéhez!

Az uruguayi nagy szakmai pillanatot él meg: elnyerte a Cóndor díjat, mint legjobb színésznő az Infancia Clandestinában nyújtott alakításáért, a Wakolda versenyre kel az Oscarért, és a Solamente Vosban is kitűnően alakít. Övé a jövő.

Natalia Oreiro learatta a sikereket. Összegezve: jelen van a Solamente Vosban, és kiváló kritikákat kapott a Wakoldáért, továbbá a színésznő kapott egy szobrocskát, mint legjobb női főszereplő az Infancia Clandestinában a 61. alkalommal megrendezésre került Cóndor de Plata díjátadón. Elbűvölő volt egy rövid fekete csipkés ruhában, amelynek alapszíne bézs volt. Natalia felment a színpadra, hogy átvegye mind az öt díjat a Benjamín Avila által rendezett filmért. A közönség soraiban a férje, Ricardo Mollo ült, aki elkísérte őt és büszkén tapsolt. Ez egy mérföldkő, amelyet a színésznő él meg, hiszen a Lynch 3. évada is bemutatásra került, amelyet a Moviecity gyárt és sugároz. A Wakoldának köszönhetően - amelyet Lucía Puenzo rendezett és Diego Perettivel együtt szerepel benne Natalia - már Hollywoodba tart, mert három film közül a legjobbnak választották ki a külföldi nyelven előadottak kategóriájából.

Búcsú a tévétől!
Ámbár minden oka megvan arra, hogy mosolyogjon és boldog legyen, mert nem egy tipikus hősnőt fog alakítani a Trece legújabb fikciójában, 2014-ben, mindamellett még sok minden mást is fog csinálni a színésznő. "Nem hiszem, hogy visszatérek a televízióhoz az elkövetkezendő években. Jobban szeretek filmeket készíteni, amelyeket két hónap alatt felveszünk, és van egy hónap az év közepén, amikor mással tudok foglalkozni." - magyarázta Naty, aki Adrián Suarral folytatja a felvételeket decemberig. "Az év végén két fellépésem lesz Moszkvában, és egy Szentpéterváron, továbbá két másik Lengyelországban. Az év kezdetével a családomé lesz a főszerep, aztán a Juana Azurduyról szóló filmmel fogok foglalkozni." - mondta Natalia, aki nem távolodott el egészen énekesnői oldalától, bár a Las Oreiro ruhamárkát teljes egészében a nővérére bízta. Merlín édesanyja tehát januárban kezd neki a Juana Azurduyról szóló film munkálatainak. "Ez a projekt nagyon ambiciózus, mert annak a korszaknak a felelevenítését taglalja. Ebben a pillanatban Benjamín a kutatásnál tart és elkezdődött a forgatókönyv írása is. Ha minden jól megy, ugyanabban az évben véget érnek a forgatások, hogy a következő évben vetíteni lehessen. Lehetséges, hogy ez lesz az egyetlen, amit 2014-ben csinálok." - mondta Natalia, aki szeretne több időt fordítani a kisfiára. - "Mindenhová magammal viszem. Sokat van az apjával, de amikor eljön a dél, akkor magamhoz veszem, hogy megetessem. Köszönöm, hogy egy olyan társam van, akire támaszkodhatok. Ricardónak nem okozott problémát vele maradnia és vigyáznia rá, amikor én forgatáson vagyok."

¡SAJÁT FORDÍTÁS!
scan by: natyoreiro.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr465601422
süti beállítások módosítása