2012. december 3. - Megkezdődtek a Solamente Vos forgatásai.

Ezen a napon kezdődtek meg a Trece csatorna legújabb telekomédiájának felvételei. A főszereplők: Natalia Oreiro és Adrián Suar egy jelentős szereplőgárda kíséretében. A forgatókönyvről pedig Mario Segade, Lily Ann Martin, Marta Betoldi és Daniel Cúparo gondoskodott.
Az első napon Adrián Suar és Naty nem találkoztak, mert a forgatások két külön helyszínen zajlottak. Körülbelül a nap közepén kezdődött el a forgatás Juan Cousetau szerepének alakítására Adrián számára, és később csatlakozott hozzá a történetben való öt gyermeke is: Eugenia Suárez, Lali Espósito, Angela Torres, Joaquín Flaminni és a kicsi Lola Poggio. A helyszín a Villa Pueyrredón volt. Mindenki nagyon elégedett és lelkes volt az első napon. Ezt követően Natalia, vagyis Aurora és barátja, Félix (Juan Minujín) közös jelenete is felvételre került a kültéri jelenetek miatt másik helyszínen, Villa Devoto negyedében. Erről a napról néhány kép is készült, amelyek nyilvánosságra kerültek.

 

2012. december 4. - Felvételre került Aurora első jelenete.

A próbák pillanatai is lencsevégre kerültek, de ugyanúgy találkozunk a felvétel pillanataival, mint a kulisszák mögötti fotókkal, amelyen stábtagok mutatkoznak. Ezen a napon Buenos Aires egy másik negyedében, La Bocában került sor a jelenet a megörökítésére.

 

2012. december 5. - Megjelent az első promóvideó és felvételre került Aurora és Juan első közös jelenete is.

A mai napon több minden történt. Először is, megjelent az első alig fél perces videó, amely a sorozatot hivatott reklámozni. A videó azzal a felirattal zárul, hogy "Solamente Vos, elég közel". Most már tudni lehet, hogy eredetileg január 7-én lett volna a premier, de néhány hetet csúszott az első adás, így csak 2013 január 24-én, hétfőn este került adásba a sorozat első része.

Továbbá néhány kép a kulisszák mögül, hiszen ezen a napon vették fel Adrián Suar és Natalia első közös jelenetét, amely az egyik kórházban játszódik. A jelenet helyszínéül az Instituto Fleni de Escobar kórház szolgált. A történet ugyanis azzal kezdődik, hogy Juan idegösszeomlást kap, amiért felesége "La Polaca" elhagyja őt, Aurora pedig a beteg édesanyját látogatja meg ugyanebben a kórházban. A sors fintora, hogy szó szerint egymásba botlanak, de azonnal mély kapcsolat alakul ki közöttük. Ez egy romantikus jelenet, amelynek rendezője Rodolfo Antúnez volt. "Nem tudtam aludni a jelenet felvételét megelőző este." - mondta Natalia. - "Már öt éve tervezzük ezt a projektet.." - tette hozzá. A forgatások majdnem hajnali egy órakor értek véget, a stáb tagjai és a színészek fokozatosan kezdték elhagyni a kórház parkolóját, amikor a rendező kiáltott: "Mára ennyi."

forrás: eltrecetv.com.ar; vk.com/oreiroclub; Facebook.com/Jean-Valent;
http://www.clarin.com/espectaculos/tv-y-radio/Solamente_vos-Natalia_Oreiro-Adrian_Suar-series_de_TV_0_825517622.html;

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr55599385
süti beállítások módosítása