Tegnap (június 5.) este lefotózták Nataliát és Facundo Aranát is, amint a La Rural Buenos Aires-i központ éttermében vacsoráztak. Ez nem egy egyszerű vacsora volt, ugyanis a Cascos Verdes jótékonysági alapítvány szervezésében zajlott, és olyan esemény volt, amely által hivatalosan is megkezdődött a felmerült, és egyben különböző projekteknek a megbeszélése a fiatalok bevonásával, vagyis, hogy nekik milyen elképzelésük van a környezet megóvásáról, és egyéb tapasztalatokról ezzel kapcsolatban, továbbá, hogy milyen módon lehetne a társadalomban ennek fontosságát kifejezésre juttatni. Tehát ez a megbeszélés a környezetünk megóvása érdekében zajlott. A vacsora hivatalos neve pedig Cena Solidaria, melyet magyar nyelven a legjobban talán úgy lehetne visszaadni, hogy Összetartó Vacsora.
 
Diego Santilli az argentin környezetvédelmi miniszter tweetelte a következőt: "Megtiszteltetés együtt vacsorázni a Cascos Verdes igazgatójával, és Naty Oreiróval!" - majd egy képet is feltöltött személyes twitter oldalára, amelyet teljes méretben is megtekinthettek!

 

 

UPDATE: a mai napon a Clarin magazin június elsejei száma került fel a kettővel korábbi bejegyzésbe!

forrás: cascosverdes.org; twitter.com/diegosantilli

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetly-naty.blog.hu/api/trackback/id/tr484569586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása